#VIER: DE PROFANE EDITIE

20:00
STADSBIBLIOTHEEK DEN BOSCH. Hinthamerstraat 72

De vlammen van Lamarziendan fikken heviger dan ooit te voren! Daarom zijn we op woensdag 31 mei 20.00 uur terug met editie nummero vier (!!) OP EEN ANDERE LOCATIE (!!), namelijk de Mariakapel achter Mariapaviljoen.

Na de overweldigende opkomst van de vorige editie’s hebben we samen met Mariapaviljoen besloten om de handen in één te slaan met de achterburen, RUW. De Mariakapel en RUW bieden ons de mogelijkheid om Lamarziendan naar een hoger niveau te tillen.

Presentatoren Jordy Sanchez en Max Joey van den Hout hebben wederom een avondvullend programma voor u in petto met o.a. huisband Pipi Belli, (theater)schrijvers, dansers, denkers, DJ’s, performers, muzikanten, bands, cabaretiers, theatermakers, circusartiesten en andere flierefluiters.

Lamarziendan is hét spiksplinternieuwe podium waar het publiek bereidwillig is, jonge honden, kunst-, theater- en performance studenten, afgestudeerden, aan-de-weg-timmeraars, autodidacten, professionals én pensiando’s kunnen floreren, experimenteren en het onaffe wordt geëerd.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ROUTE:
Vanaf Café/Restaurant Het Mariapaviljoen: ga links langs het gebouw, voorbij de slagboom. De opgestelde vlaggen van RUW en posters van Lamarziendan zijn niet te missen.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

http://www.ruwdenbosch.nl/
http://www.mariapaviljoen.nl/
https://www.facebook.com/pg/Lamarziendan-855672384575636/posts/

contact: lamarziendan@gmail.com