VAN VONK NAAR VUUR

16:30- 21:00 UUR
STADSBIBLIOTHEEK DEN BOSCH. Hinthamerstraat 72

Let op! Dit evenement is georganiseerd door NederlandKantelt. Een toegangsticket koop je via deze link.

Tickets zijn inclusief maaltijd, koffie en thee.

NEDERLAND KANTELT PRESENTEERT:
Van Vonk Naar Vuur: Kantelen op maatschappelijk niveau!
Met “Wondernemer” Engbert Breuker en Boudewijn Tooren van Stichting Herenboeren.

De transitie van onze samenleving is in volle gang. Iedereen is op zijn eigen niveau, in zijn werkveld of sfeer bezig iets te veranderen. Maar alleen is ook maar alleen. Met ‘Van Vonk naar Vuur’ geeft Nederland Kantelt je de mogelijkheid om andere initiatiefnemers te ontmoeten, inspiratie op te doen met bijzondere sprekers, vragen in te brengen en kennis kunde en verassing te delen met anderen. Vanuit die opstelling gaan we ook echt doen tijdens de bijeenkomst! Waarbij we de vraag stellen: hoe verhoud ik mij tot deze ontwikkelingen en welke rol speel ik met mijn initiatief?

WAT IS VAN VONK NAAR VUUR?
Experimenteren, Onderzoeken, Leren en Opschalen!
Stel je voor dat we alle vonken bij elkaar brengen tot een groot vuur, dat we kennis en ervaring bij elkaar brengen, van elkaar leren en samen ontdekken. Dan komt een eerlijker, gelukkiger, spannender, leuker en energieker Nederland ineens veel sneller dichterbij.

Het gaat in deze bijeenkomsten om de interactie en het vakmanschap van alle aanwezigen. We creëren avonden waarop iedereen van elkaar leert. Er zijn gasten die vertellen over hun eigen kantelervaringen en dialogen/workshops waarin verder gepraat wordt.

GASTEN:
– Engbert Breuker noemt zichzelf wondernemer en werkt bij Pentascope waar hij duurzame organisatieveranderingen begeleidt. Hij weet als geen ander het verband te leggen tussen micro, meso en macro. Op ieder niveau thuis, in zijn dorp, op zijn werk bij Pentascope en in de samenleving.

– Boudewijn Tooren is voorzitter van de Stichting Herenboeren Nederland. Herenboeren verbinden gezinnen rond een boerderij waarvan ze direct het grootste deel van hun voeding ontvangen. Zo houden ze controle over wat ze binnen krijgen en de productiemethodes die ze hanteren.

TICKETS:
Kosten zijn €40,-. Dit is inclusief simpele maaltijd met soep en sandwich, koffie, thee en water en borrel. Studeer je? Gebruik dan de Vonk inspiratiekaart (neem je studentenkaart mee naar de bijeenkomst). Een toegangsticket koop je via deze link.

PROGRAMMA
16.30 Aanvang
21.00 Einde

ROUTE
RUW zit Hartje Centrum, in de StadsBibliotheek. Hinthamerstraat 72. Dat ga je gewoon vinden!

Voor vragen, mail naar: post@nederlandkantelt.nl.