TTN BUILDERS NIGHT

20:00
STADSBIBLIOTHEEK DEN BOSCH. Hinthamerstraat 72

Op 27 oktober is de volgende officiële bouwavond. We gaan zowel met software als hardware aan de slag, dus neem je soldeerbout of laptop mee.

Vorige keer was een thema-avond gericht op het bouwen van een basisnode. Dat is deze keer niet het geval; ik zag dat diverse mensen zelf al bezig waren met vanalles dus het lijkt me mooi om daar gewoon mee verder te gaan en tegelijkertijd ideeën uit te wisselen. Laat je niet afschrikken als je nog geen ervaring hebt. Er is begeleiding aanwezig voor beginners om snel op gang te komen.

Natuurlijk wederom @RUW, het podium voor discussie en praktische initiatieven rond kennis, maatschappelijke, sociale en culturele innovatie van de Bibliotheek Den Bosch.

Let op:

– er is geen horeca aanwezig. Het lijkt me dus het beste als iedereen zelf wat meeneemt.

– er waren in het verleden al informele koffiemeetings en daar gaan we mee door. Een aantal mensen hebben op de facebookgroep “The Things Network – Den Bosch Community Members” vast al iets gelezen over een informele huiskamer-bouwmeeting komende woensdag. **Dit is niet bij RUW** maar in plaats daarvan bij een van de leden thuis. Mensen die nog mee willen doen zijn welkom, en in dat geval kun je contact met me opnemen voor de adresgegevens. We gaan die avond aan sensoren voor het luchtkwaliteitsproject bouwen. Maar wees gerust, mocht je die avond per ongeluk toch bij RUW staan is daar ook van alles te doen: http://www.ruwdenbosch.nl/event/316854788670992