TINY HOUSES WOONMAKERS MEETUP #1

20:00
STADSBIBLIOTHEEK DEN BOSCH. Hinthamerstraat 72

De WoonMakers presenteren, in samenwerking met Tiny House 073, de WoonMakers Meetup#1!

Vrije Toegang!

Tiny Houses

Tiny Houses zijn hot! Ze staan voor veel meer dan een woon-vorm. Het is een levenswijze. Deze hele avond draait om de Tiny House beweging. Over de dromen erachter en over hoe je zelf kan beginnen!

Programma:

– Korte introductie van het initiatief WoonMakers!

– Tiny House 073 is te gast en vertelt over hun doelstellingen en plannen!

– Tiny House NL, Monique van Orden komt ons meer vertellen over haar ervaringen. Zij en Marjolein in ’t Klein zijn pas geleden begonnen met hun eigen Tiny House en lopen op de troepen vooruit. Zij lopen als eerste tegen de barrières van dicht-geregeld Nederland aan en proberen ze te slechten.

– Rezone, de oprichters van Minitopia ( www.rezone.eu ) vertellen ons over hun initiatief in Den Bosch en over wat er allemaal op hun terrein aan de St. Teunislaan gebeurt.

– Bosch Architectuur Initiatief presenteert een prijsvraag rond de inrichting van Tiny Collective Spaces in samenwerking met de Gemeente Den Bosch. Want Tiny Houses moeten ook ergens kunnen staan!

Gasten:

– Monique van Orden van Tiny House Nederland
www.tinyhousenederland.nl | www.fb.com/tinyhousenederland

– Addy van Beek, Irma Bulkens, Remko Boer en Arjan van Boekel van Tiny House 073 ( http://tiny.cc/wwwkcy )

– Lesha Bosman van Rezone ( www.rezone.eu )

– Xander Vermeulen Windsant van het Bosch Architectuur Initiatief.

– En natuurlijk: de WoonMakers! Marije Oosterhof, Remko Boer, Addy van Beek en Ruud Geven. Een groep enthousiastelingen en ondernemers rond nieuwe woonvormen en bijzondere wooninnovaties. De WoonMakers organiseren bijeenkomsten in samenwerking met RUW (www.ruwdenbosch.nl), rond vernieuwende ontwikkelingen op het gebied van Duurzaam Wonen en allerhande vernieuwingen in een van onze belangrijkste basisbehoeften: wonen.