TECHTALKS #1 ROBOTS

15:30- 16:00 UUR
HINTHAMERSTRAAT 72-74

Aanmelden niet nodig – Vrije Toegang
——————
Deze Talk + Q&A is onderdeel van IK. WIJ. ROBOT. : een week (3 t/m 8 februari) aan beleving, debat, workshops en meer van Babel Den Bosch rondom de vraag wat de revolutie van robotisering en kunstmatige intelligentie voor ons als samenleving gaat betekenen. Ontdek wat er deze week allemaal bij Babel te doen is via www.babeldenbosch.nl/IkWijRobot
——————

GASTEN: Pim de Bilde, Iron Film over gerobotiseerde filmproducties, Randall van Poelvoorde, oprichter van RobotXperience, en Erdinç Saçan, Senior Lecturer bij Fontys Hogeschool ICT.

TECHTALKS #1: ROBOTS

Inspireren, kennis delen en netwerken rondom de nieuwste technologie in ‘s-Hertogenbosch. Op deze middagen wordt op een laagdrempelig manier de toekomst verkend door sprekers uit o.a. het bedrijfsleven, overheid en het onderwijs. 

In elke Techtalks staat weer één onderwerp centraal. Deze keer robots en robotica.

15.30-16.00: inloop
16.00-16.15: Introductie Erdinç Saçan, Sr. Lecturer bij Fontys Hogeschool ICT, ICT & Business over data.
16.15-16.45: Randall van Poelvoorde, oprichter RobotXperience. Hij spreekt over de snelheid van huidige technologische ontwikkelingen.
16.45-17.15: Pim de Bilde, Iron Films over gerobotiseerde filmproducties.
17.15-17.30: Q&A.
17.30: einde.

Randall van Poelvoorde is spreker technologie en oprichter van RobotXperience – robots in ons leven. Hij zal vertellen over de exponentiële versnelling van technologie en robotica. 

Pim de Bilde van Iron Film vertelt over gerobotiseerde filmproducties. Met de high-tech robot camera (CineBot) maken zij namelijk unieke opnamen voor grote opdrachtgevers zoals het Songfestival.

Initiatiefnemer van Techtalks is Erdinç Saçan is Sr. Lecturer bij Fontys Hogeschool ICT, ICT & Business. Hij ziet uit naar een inspirerende community in ‘s-Hertogenbosch.