SUNNY BERGMAN | GESPREK MET SUNNY EN VERTONING MAN MADE

20:00- 22:15 UUR
BABEL, HINTHAMERSTRAAT 72

Vrije toegang, aanmelden niet nodig

ZITTEN MANNEN IN EEN KEURSLIJF?

Te gast: Sunny Bergman en een panel van Bossche mannen!

In haar nieuwste documentaire ‘Man Made’ (VPRO, 8 april jl.) onderzoekt Sunny Bergman dominante ideeën over mannelijkheid. Bergman stelt dat die vooral een keurslijf zijn. Wat moeten de mannen met zichzelf aan in een tijd waarin ook mannelijkheid niet meer vanzelfsprekend is? En hoe denken diverse Bossche mannen over mannelijkheid?

Na de vertoning van de documentaire gaan Sunny Bergman en het panel van mannen in gesprek over ‘Man Made’ en hun opvattingen over wat mannelijkheid kan en mag zijn.

GASTEN!
– Sunny Bergman is documentairemaker en activist. We kennen haar onder meer van enkele spraakmakende documentaires, waaronder ‘Beperkt houdbaar’, ‘Sletvrees’ en ‘Wit is ook een kleur’. ‘Man Made’ is haar meest recente film.

Last but not least mogen we ook een panel bestaande uit Bossche mannen verwelkomen. Vanuit hun expertise en persoonlijke betrokkenheid bij het onderwerp gaan zij met Bergman en het publiek in gesprek.
– Geoffrey van Dijk is beeldend kunstenaar en illustrator bij de Bossche ontwerpstudio Club Studio.
– Osman Çifçi: Osman manifesteert zich buiten zijn werk in de zorg en politiek ook als rolmodel voor jongeren in Den Bosch.
– Tom Leenders van Happy Hart Koor. Tom maakt deel uit van dit bijzondere mannenkoor; een “a capella mannenkoor voor mannen met ballen en/of baarden.”

LOCATIE
RUW, powered by Babel (Hinthamerstraat 72, Stadsbibliotheek) Zie: http://www.ruwdenbosch.nl/contact

ROUTE
Hartje centrum, in Babel! (Hinthamerstraat 72, StadsBibliotheek). Dat ga je gewoon vinden!

Video...