MARIANNE THIEME & EWALD ENGELEN: KANARIE IN DE KOLENMIJN

14:30
STADSBIBLIOTHEEK DEN BOSCH. Hinthamerstraat 72

HEB JE NIET GERESERVEERD MAAR WIL JE TOCH KOMEN? Loop gewoon even aan om 14.20. Er is altijd een kans dat mensen die gereserveerd hebben toch op het laatste moment besluiten niet te komen. Misschien tot zo!

Op zondagmiddag 18 december geven Marianne Thieme en Ewald Engelen een lezing over hun nieuwe boek “De kanarie in de Kolenmijn”. Daarna gaan ze met je in gesprek en signeren ze graag jouw exemplaar!  Uiteraard is het boek ter plekke te koop (€ 19,95).

KANARIE IN DE KOLENMIJN
De Volkskrant noemde het boek met afstand het meest radicale geschrift dat de afgelopen jaren in de Haagse politiek werd geschreven (4 sterren)l Marianne Thieme en Ewald Engelen waarschuwen tegen de onhoudbaarheid van de huidige politieke en financiële keuzes. Als een kanarie in de kolenmijn signaleren zij de gevaren die onze toekomst bedreigen. Tijd voor een revolutie! Tijd voor plan B!

PROGRAMMA
Inloop: 14.00 uur
Lezing: 14.30-15.15 uur
Q&A/Signeren: 15.15-16.00 uur

RESERVEREN
Reserveren kan nog, maar je komt op een wachtlijst. De lezing is gratis, maar vooraf reserveren is noodzakelijk om er zeker van te zijn dat je een plek hebt. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar: aanmelden@ruwdenbosch.nl

ROUTE/LOCATIE
RUW, Kapel – Gasthuiskwartier, Burgemeester Loeffplein 70B/C, 5211 RX Den Bosch.
Vanaf Café/Restaurant Het Mariapaviljoen: ga links langs het gebouw, voorbij de slagboom. De opgestelde vlaggen van RUW zijn niet te missen. Zie ook www.ruwdenbosch.nl/contact

RUW bevindt zich in het centrum: het centraal station bevindt zich op 6 minuten lopen. De dichtstbijzijnde parkeergarage is De Arena.