HOORWERK – LUISTEREN IN HET DONKER

20:30- 22:30 UUR
BABEL, HINTHAMERSTRAAT 74

Audiomakers Jair Stein en Lynn Berger introduceren hun favoriete podcasts, hoorspelen en radiodocumentaires en vertellen over het verhaal achter hun eigen creaties. In een verduisterd theater prikkelen deze verhalen je (on)geoefende oor en nemen je mee in de avontuurlijke, grappige of leerzame wereld van vertellingen zonder beeld. 

Al tweemaal eerder zaten de HOORWERK-luisteravonden bomvol, dus wees er snel bij!

Over de gasten:
Jair Stein, bekend radio- en podcastmaker bij de NTR, VPRO en De Correspondent. Hij maakte afleveringen voor Plots, Toendra en Het leven, een gebruiksaanwijzing. Vorig jaar stond zijn gezin centraal in Opgejaagd, een podcast van zijn Zweedse vrouw Jennifer Pettersson over ons onderwijssysteem. Dit jaar maakte hij samen met Lynn Berger de podcastserie De Tweede. 

Lynn Berger, journalist cultuur en clich├ęs bij De Correspondent en na het schrijven van haar boek met de titel De Tweede, sinds kort dus maker van een podcast met deze gelijknamige titel. Het is een onderzoek naar de Nederlandse standaard en een pijnlijk eerlijke blik achter de schermen van het gezin en het zijn of krijgen van een tweede kind.

Entree: 5,- euro via de ticketlink (hier: http://bit.ly/Hoorwerkticket) of met pin aan de deur.

 

Goed om te weten: sommige fragmenten zullen in het Engels zijn.

Deze avond is een samenwerking tussen Babel Den Bosch en Soundtreks.

Video...