DE WOONMAKERS MEETUP #2 | ONTSPULLEN! & FILM: MINIMALISM (60. MIN)

19:30
STADSBIBLIOTHEEK DEN BOSCH. Hinthamerstraat 72

De WoonMakers Meet Up #2! Ontspullen & de film: Minimalism (60 min.).

Let op: DRANKJES!: helemaal in lijn met het onderwerp: bring & share your own snacks & drinks! Wij zorgen voor de glazen en bekers, jullie de rest? Sharing is caring!

De beweging van het ontspullen en een minimalistische levensstijl staat centraal bij deze tweede WoonMakers MeetUp. Het is een beweging. Kleiner wonen, minder hebben, flexibeler leven. Wensen die samenkomen in het vinden van overzicht en concentratie, maar vooral vrijheid. Want zeg nou zelf: die spullen trekken aan je. Wat nou als je maar honderd spullen zou bezitten? Is het leven dan niet veel eenvoudiger? Maar? Hoeveel onderbroeken heb je dan? Als je alles terugbrengt tot de essentie van wat je eigenlijk nodig hebt: wat blijft er dan over? En hoe kom je daar? En kan je wat je tekortkomt, delen? Na dat gespek vertonen we de film MINIMALISM.

FILM
Minimalism (60 min.): De Minimalists, Joshua Fields Millburn & Ryan Nicodemus maakten een film over minder bezitten, teruggaan naar de essentie en de levenstijl die daarij hoort. En vooral hoe ze zelf van strebers in het bedrijfsleven teruggingen naar een betekenisvol leven met minder spullen. In de VS schrijven ze voor een miljoenenpubliek over deze thema’s. Zie ook www.theminimalists.com.

GASTEN:
-Gaby Suhr (essentialiving.info): Hit Delete & Smile! Gaby maakte haar eigen proces door, van een druk leven, terug naar de essentie. Nu helpt zij anderen om ook handen en voeten te geven aan die omslag. Zie: essentialiving.info

-Remko Boer & Addy van Beek: beide onderdeel van de WoonMakers en zijn “druk” bezig te ontspullen om ooit in een Tiny House te kunnen wonen!

PROGRAMMA:
19.30: Inloop: bring & share your own snacks & drinks!
20.00: Start gesprek, met: Gaby Suhr , Remco Boer, Addy van Beek.
20.45: Film: Minimalism (60 min.)
21.45: Napraten!

LOCATIE
RUW: Kapel Gasthuiskwartier, Burgemeester Loeffplein 70 B/C, ingang RUW. Zie ook: www.ruwdenbosch.nl/contact

ROUTE
Vanaf Café/Restaurant Het Mariapaviljoen: ga links langs het gebouw, voorbij de slagboom. De opgestelde vlaggen van RUW zijn niet te missen. Zie ook www.ruwdenbosch.nl/contact

Video...