DAG KAPEL! AFSCHEIDSBORREL VOOR EEN PLEK.

16:00
STADSBIBLIOTHEEK DEN BOSCH. Hinthamerstraat 72

Datum definitief!

De Kapel van het Gasthuiskwartier krijgt een andere bestemming. Vastgoedbeheerder VPS zegde de huur op. RUW kan niet langer haar programma’s in de Kapel laten plaatsvinden of ruimte bieden aan al die intiatieven die hier konden aarden, wortel konden schieten in de stad. RUW gaat natuurlijk door! Later meer dáárover.

Éérst nemen we afscheid van een plek die voor velen iets heeft betekend in de afgelopen jaren. We organiseren een feestelijke afscheidsborrel voor en met iedereen die hier hun initiatief kon starten of geboeid, geïnspireerd en geprikkeld raakte door alle activiteiten die hier plaats vonden.

Iedereen is van harte welkom en wordt warm uitgenodigd om ook zijn of haar gedachten te delen tijdens de borrel, in woord en beeld, wat je wil. We maken er met zijn allen één mooie laatste herinnering van, hier op deze plek die aan zoveel nieuwe ideeën en plannen voor de stad een dak boven het hoofd kon geven.

De muzikale omlijsting van de borrel zal worden verzorgd door de huisband van Lamarziendan: Pipi Belli!

Wil je deze middag dus iets kwijt over de plek en over wat hier de laatste drie jaren allemaal groeide: bel! 0655754804, en we regelen het.