CHINA EN BRABANT: HANDELSBROEDERS?

20:00
BIBLIOTHEEK DEN BOSCH HINTHAMERSTRAAT 72

Van 1 april tot en met 12 april nemen we je gedurende 10 dagen mee op een ontdekkingstocht in een steeds complexere wereld met: De Vele Gezichten van China.

Van 1 april tot en met 12 april nemen we je gedurende 10 dagen mee op een ontdekkingstocht in een steeds complexere wereld met: De Vele Gezichten van China. 

6 APRIL: CHINA & BRABANT: HANDELSBROEDERS?

China ontwikkelt zich razendsnel. En Brabant wil op allerlei mogelijke manieren meeprofiteren. In de laatste 7 jaar is er stevig ingezet op het uitbouwen van de relatie tussen China en Brabant en partneren we stevig met de provincie Jiangu. Nu zijn we benieuwd waar we staan en wat er allemaal mogelijk is! Hoe ontwikkelt de economische relatie tussen #Brabant en #China zich? Volgen we een strategie? Stellen we eisen aan Chinese bedrijven, en zij aan ons? Hoe gaan we om met investeringskracht van rijke Chinezen en Chinese Mega-Ondernemingen. Waar trekken we de grens? En: hoe pak je dat aan, een provincie als Brabant pluggen in een land van meer dan een miljard inwoners? En welke kansen bieden we aan Brabantse ondernemers om in China actief te worden? 

Voor studenten en jonge ondernemers geinteresseerd in ondernemen in China is er een speciale desk aanwezig van de Provincie Noord-Brabant dat het bestaande netwerk in China aanbiedt!

GASTEN:

Bert Pauli, Gedeputeerde Economische Zaken Provincie Noord-Brabant

Frans Greidanus, voormalig Philips Chief Technology Officer AziĆ« te Shanghai, en nu Heng Yi Chair Professor aan de Zhejiang University. 

Jasper Delisse van W-R-Asia, begeleid Nederlandse ondernemingen in hun sprong naar China! 

Studenten van de Avans-opleiding International Business & Languages vertellen ons over hun project rond China

Moderator: Ruud Geven

LOCATIE: 
Bibliotheek Den Bosch, Hinthamerstraat 72.

TOEGANG: 
Gratis!