BROEDVERBINDT: ZORG EDITIE

19:00
STADSBIBLIOTHEEK DEN BOSCH. Hinthamerstraat 72

BroedVerbindt: 17 november 2016
Tijdens BroedVerbindt gaan wij mensen en organisaties verbinden aan de 6 winnende ideeën die voorafgaand en tijdens BroedBedenkt zijn bedacht.

De mensen achter deze ideeën zullen deze inclusief hun hulpvragen pitchen aan het publiek waarna iedereen zijn of haar hulp kan aanbieden.

Misschien dat jij ze kan introduceren bij iemand uit jouw netwerk, bereid bent mee te denken over een verdienmodel of ze in praktische zin kunt ondersteunen door bijvoorbeeld een logo of langspagina te ontwerpen.

Als jij als expert, ervaringsdeskundige, bestuurder of beleidsmaker jouw tijd, expertise of netwerk wilt inzetten en zo een bijdrage wilt leveren aan de realisatie van deze ideeën, ben je dus van harte welkom bij BroedVerbindt!

AANLEIDING:

Wat kan er beter in de ZORG?

Zorgzame Bosschenaren opgelet!

Samen met jou en andere ZORGVERLENERS, MANTELZORGERS, ERVARINGSDESKUNDIGEN en SOCIAAL ONDERNEMERS gaat Broed middels een reeks bijeenkomsten op zoek naar betaalbare oplossingen die bijdragen aan een betere zorg.

Ben jij een ook ondernemende zorgverlener, -mantelzorger, -bestuurder, sociaal ondernemer of expert die een bijdrage wil leveren aan deze oplossingen?

Naar aanleiding van de BroedLuistert bijeenkomsten op 6, 13 en 20 oktober gaan we tijdens BroedBedenkt op 3 november aan de slag met IDEEËN. Samen met ondernemende zorgverleners en sociaal ondernemers nieuwe ideeën bedenken voor de meest urgente verbeterpunten uit de eerste drie bijeenkomsten. Voor de meest interessante oplossingen gaan we tijdens BroedVerbindt op 17 november op zoek naar organisaties en mensen die mee willen helpen deze daadwerkelijk te realiseren.

PROGRAMMA:

BroedLuistert: Jeugdzorg (6 oktober)
https://www.facebook.com/events/147539839026832

BroedLuistert: Ouderenzorg (13 oktober)
https://www.facebook.com/events/331895373810727

BroedLuistert: Gehandicapten- en GGZ (20 oktober)
https://www.facebook.com/events/324099331263400

BroedBedenkt: 3 november 2016
We BEDENKEN oplossingen voor de meest urgente verbeterpunten in de zorg.
https://www.facebook.com/events/135992103519704

OVER BROED
Broed is een Bossche netwerkorganisatie die altijd bezig is met nieuwe ideeën. Samen werken we het liefst aan ideeën die bijdragen aan een sociaal, duurzaam en ondernemend Den Bosch. Daarom organiseren we BroedWeekenden, workshops, lezingen en innovatieprogramma’s. Zo verbinden wij sociaal ondernemers én ondernemende werknemers van bestaande organisaties en helpen we ze met het uit laten komen van hun ideeën.