BROEDONTMOET: POLITICI

19:00
STADSBIBLIOTHEEK DEN BOSCH. Hinthamerstraat 72

Stichting Vrienden van Broed wil – op een ondernemende manier – van Den Bosch de meest sociale stad van Nederland maken. Zoals de naam van onze stichting al doet vermoeden, willen we die stad vooral samen met onze vrienden gaan bouwen.

Om de visies, ambities, behoeftes en ideeën van onze vrienden te ontdekken, gaan we in samenwerking met RUW de komende maanden onze vrienden, groep voor groep ontmoeten. We trappen deze reeks af met de politieke partijen die de stad straks gaan vertegenwoordigen in de raad.

Wat is een sociale stad? Welke maatschappelijke problemen staan bovenaan de agenda? Wat is de rol van de gemeente? Wie hebben we daar nog meer voor nodig? En wat is hun rol dan?

Deze en andere vragen gaan wij natuurlijk op een vernieuwende manier voorleggen aan de politici én aan jou als publiek. Op maandag 19 maart ben je dan ook van harte welkom om deel te nemen aan deze interessante ontmoeting!

De deuren van de bibliotheek gaan om 19:00 uur open. Om 19:30 uur starten we en rond 21:00 uur zijn we klaar voor een afsluitende borrel.