BROEDLUISTERT: GEHANDICAPTEN- EN GGZ

19:00
STADSBIBLIOTHEEK DEN BOSCH. Hinthamerstraat 72

Wat kan er beter in de GEHANDICAPTEN- EN GGZ?

Zorgzame Bosschenaren opgelet!
Samen met jou en andere ZORGVERLENERS, MANTELZORGERS, ERVARINGSDESKUNDIGEN en SOCIAAL ONDERNEMERS gaat Broed middels een reeks bijeenkomsten op zoek naar betaalbare oplossingen die bijdragen aan een betere zorg.

Ben jij een ook zorgverlener, mantelzorger of ervaringsdeskundige die ziet dat het beter kan?

Op 20 oktober gaan we luisteren naar alle aanwezige zorgverleners, mantelzorgers en ervaringsdeskundigen om er samen achter te komen wat er beter kan in de GEHANDICAPTEN- EN GGZ. Eerder komen al de JEUGDZORG (6 oktober) en de OUDERENZORG (13 oktober) aan bod. Vervolgens gaan we met zorgverleners, mantelzorgers, ervaringsdeskundigen én sociaal ondernemers nadenken over slimme oplossingen voor deze verbeterpunten (3 november). Voor de meest interessante oplossingen gaan we op zoek naar organisaties en mensen die mee willen helpen deze daadwerkelijk te realiseren (17 november).

BroedLuistert: 6, 13 en 20 oktober 2016
We LUISTEREN naar verbeterpunten in de zorg.
Tijdens deze drie eerste bijeenkomsten delen zorgverleners, mantelzorgers en ervaringsdeskundigen per thema hun verbeterpunten uit de zorg met elkaar. Voor de meest urgente verbeterpunten gaan we vervolgens samen met ondernemende zorgprofessionals en sociaal ondernemers op zoek naar concrete oplossingen.

BroedLuistert: Jeugdzorg
https://www.facebook.com/events/147539839026832

BroedLuistert: Ouderenzorg
https://www.facebook.com/events/331895373810727

BroedLuistert: Gehandicapten- en GGZ
https://www.facebook.com/events/324099331263400/

BroedBedenkt: 3 november 2016
We BEDENKEN oplossingen voor de meest urgente verbeterpunten in de zorg.
Tijdens deze bijeenkomst proberen ondernemende zorgverleners en sociaal ondernemers samen nieuwe ideeën te bedenken voor de meest urgente verbeterpunten uit de eerste drie bijeenkomsten. Rondom de beste ideeën gaan we teams van mensen en organisaties formeren die samen hun schouders gaan zetten in een duurzame oplossing.

BroedVerbindt: 17 november 2016
We VERBINDEN mensen en organisaties aan de beste oplossingen.
Tijdens deze bijeenkomst kunnen zorgverleners, experts en andere enthousiastelingen zich aansluiten bij één van de ideeën. Zo zetten zij hun expertise, netwerk en/of ervaring in om de beste ideeën daadwerkelijk te realiseren.

PROGRAMMA BroedLuistert: Ouderenzorg

19:00 – Inloop
19:15 – Welkomstwoord
19:30 – Aan de slag
20:30 – Pauze
20:45 – Delen
21:05 – Stemmen
21:15 – Uitslag en afsluiting
21:30 – Netwerkborrel

OVER BROED
Broed is een Bossche netwerkorganisatie die altijd bezig is met nieuwe ideeën. Samen werken we het liefst aan ideeën die bijdragen aan een sociaal, duurzaam en ondernemend Den Bosch. Daarom organiseren we BroedWeekenden, workshops, lezingen en innovatieprogramma’s. Zo verbinden wij sociaal ondernemers én ondernemende werknemers van bestaande organisaties en helpen we ze met het uit laten komen van hun ideeën.