DEN BOSCH
DE AGENDA VOOR EEN INCLUSIEVE SAMENLEVING

DONDERDAG 18 MAART 2021

15.00 - 17.00 UUR

ONLINE! HIERNAAST OF VIA DEZE YOUTUBE (LINK!).

Livestream bij jou thuis op de bank en voor je scherm! Vrij te zien en openbaar. Altijd op de hoogte van onze nieuwe programma's? Ga naar www.ruwdenbosch.nl/nieuwsbrief en schrijf je in!

GA DIRECT NAAR DE LIVESTREAM VIA DEZE LINK

DE AGENDA VOOR EEN INCLUSIEVE SAMENLEVING
Onder de vlag van het netwerk Met Elkaar Bosschenaar organiseren RADAR, Farent Sociaal Werk en debatplatform RUW, powered by Huis73 deze online bijeenkomst in het kader van de Internationale dag tegen Racisme. Meld je aan voor deze online bijeenkomst op donderdag 18 maart van 15:00-17:00 uur. Je krijgt de link opgestuurd maar is ook al hier te vinden. 

Wat houdt het begrip inclusie in?
Wat betekent het om een inclusieve stad te zijn? En zijn we op de goede weg? Tijdens deze bijeenkomst gaan we online het gesprek aan over waar in Den Bosch en omgeving nog uitdagingen en kansen liggen. Voor sommigen speelt inclusie geen rol in het dagelijks leven, volgens anderen zijn we op de goede weg naar een inclusieve samenleving en weer anderen stellen dat het totaal ontbreekt aan inclusief gedachtengoed in het huidige discours. Wat is die ‘goede’ route naar inclusie? En waarom is het juist nu van belang om ons hierover te buigen? Hoe staat dit in relatie tot antiracisme? En wat is er voor nodig om een inclusieve samenleving te zijn? 

Live panelgesprek
Sprekers Gaby Westelaken (GWS Dé Schoonmaker), Seyda Buurman-Kutzal (supervisor, trainer, consultant, coach) en Sami Lyarnazi (dagelijks bestuur Stichting Marokkaanse Jongeren ’s-Hertogenbosch) nemen ons mee in hun perspectieven en inzichten voor een agenda voor een inclusieve samenleving.

De bijeenkomst start met een panelgesprek tussen de sprekers onder begeleiding van Delilah Sarmo (RADAR). Vanaf 16.15 is er gelegenheid via ZOOM in break-outrooms na te praten in kleine groepen. Meer informatie volgt na aanmelding. 

Indeling programma
15.00 – 16.15 uur. Panelgesprek
16.15 – 17.00 uur. Nagesprek via ZOOM

Locatie
Online Livestream via Youtube
U ontvangt na aanmelding een link naar de online bijeenkomst.

VIDEO...