NOORD-BRABANT
DEBAT VOOR NOORD-OOST BRABANT

ZATERDAG 6 MAART 2021

19.00 UUR

THUIS!

Thuis op de bank - niet live!  Op de hoogte van onze nieuwe programma's? Ga naar www.ruwdenbosch.nl/nieuwsbrief en schrijf je in!

6 maart 19.00u: uitzending via YouTube van het enkele dagen eerder opgenomen debat in Huis73

UITZENDING | VERKIEZINGEN: DEBAT VOOR NOORD-OOST BRABANT
RUW en Dtv Nieuws slaan de handen ineen voor een Brabants debat naar aanleiding van de Tweede Kamerverkiezingen. Acht Tweede Kamer-kandidaten nemen deel aan het debat dat op zaterdag 6 maart zowel op Dtv Den Bosch als via de RUW kanalen zal worden uitgezonden. In de Pleitzaal bij Huis73 aan de Hinthamerstraat gaan de kandidaten met elkaar in debat!

Vanwege corona is het lastig campagne voeren en daarom is bij RUW en Dtv het plan ontstaan om ondanks het feit dat het gaat om landelijke verkiezingen toch een debat te organiseren over kwesties uit de regio.
De partijen die aan het debat deelnemen zijn de PvdA, VVD, GroenLinks, D66, CDA, de SP, JA21, en de Partij voor de Dieren.  
In het debat komen vier thema’s in het programma aan bod met bijbehorende, prikkelende stellingen. De onderwerpen zijn: woningbouw, banen, de energietransitie en de luchtkwaliteit in Brabant.

Ervaringsdeskundigen
Elk thema wordt ingeleid door een gesprek met ervaringsdeskundigen uit de regio. Daarnaast is het mogelijk om vragen in te sturen aan de deelnemende kandidaten. Tot en met zondag 28 februari kunnen er vragen ingestuurd worden via info@dtvnieuws.nl t.a.v. 'Dtv Debat'.

Deelnemende Tweede Kamer-kandidaten 
CDA - René Peters
PvdA - Stan Peters
SP - Bram Roovers
Ja21 - Willem Rutjens
Partij voor de Dieren - Pascale Plusquin
VVD - Ruben Brekelmans
Groen Links - Hagar Roijackers
D'66 - Faissal Boulakjar

Programma 
19.00 - Start Uitzending - niet live. 

RUW is powered by HUIS73 

FOTO'S...

VIDEO...